Zink maatwerk nodig? Zinkland is uw partij!

Bent u op zoek naar de specialist in zink maatwerk?

Zoekt u een specialist die voor u al uw zink maatwerk op maat kan maken? Dan bent u aan het juiste adres bij Zinkland. Wij zijn een groothandel in plaatmaterialen met zowel een standaard assortiment aan zink, lood, aluminum en plastisol, maar we maken ook graag alles op maat! 

Zink maatwerk uit onze eigen werkplaats!

Naast onze groothandel in Eindhoven en Nijmegen hebben we tevens een eigen werkplaats met een uitgebreid machinepark. Hier werken uitsluitend vakmensen die u uitgebreid advies kunnen geven bij alle soorten maatwerk. Zo ook bij zink maatwerk! In onze werkplaat is er zo veel mogelijk. Denk hierbij aan daktrimmen, dakgoten, bakgoten, afdekkappen, waterslagen, vergaarbakken, kralen, lijsten, boeiborden en veel meer.

Zink maatwerk met een extreem lange levensduur!

Het gebruik van zink zien we veel terug in de bouw. Dit is niet voor niets. Want zink maatwerk kent vele goede eigenschappen waar u en uw dak vele jaren plezier aan kunnen beleven! Zo is de levensduur van een product gemaakt van zink zo extreem lang dat het zelfs kan oplopen tot 50 jaar. Na vele jaren ziet het er nog prachtig uit en verliest het geen eigenschappen. Dus bent u op zoek naar zink maatwerk? Kom dan naar Zinkland! Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar! Bel gerust 040 – 280 72 65 of kom langs in onze groothandel!

De voordelen van zink maatwerk!

Hieronder de voordelen van zink maatwerk op een rij:

  • Het wordt helemaal voor u op maat gemaakt;
  • Leverbaar in elke gewenste maat;
  • Het zorgt voor een mooie afwerking;
  • Het is vele kleuren leverbaar;
  • Zeer licht in gewicht;
  • Zink is flexibel en makkelijk in vele vormen te plooien;
  • Een extreem lange levensduur dan bij soortgelijke materialen;
  • Geen tot nauwelijks onderhoud noodzakelijk;
  • Reparaties zijn bij zink zeer makkelijk uit te voeren;
  • Kan worden bezorgd op elke gewenste lokatie.

Goede service van de beste kwaliteit. Zo ook voor zink maatwerk!

Bij Zinkland bent u aan het juist adres voor al uw maatwerk zink! Wij werken vanuit de passie voor ons vak. Door de kennis die wij hebben in combinatie met onze inzet komen wij gegarandeerd tot een product dat volledig aan uw eisen voldoet. Al onze vakmensen zijn stuk voor stuk vakkundige en weten waar ze over praten. Alleen zo bouwen aan een langdurige relatie met onze klanten. Of het nu gaat om standaardgoten, mastgoten of bakgoten in beugels. Onze medewerkers weten alles over zink, aluminium, lood of Plastisol. Zinkland staat bekend om haar heldere afspraken en absolute vakmanschap. Kortom wilt u de beste kwaliteit voor een goede prijs? Zinkland is uw partners voor al uw zink maatwerk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten staan voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *