Over ons

Over ons

Zinkland is een professioneel bedrijf met een enorme passie voor zink. Wij zijn zowel fabrikant van maatwerk als leverancier in standaard materialen, van onder meer voorbewerkte aluminium, lood, plastisol en zink. Onze vakspecialisten en machines stellen ons in staat zelfs de meest complexe vraagstukken vakkundig te produceren. Zinkand is een jonge en dynamische metaalbewerker gevestigd in Eindhoven en Nijmegen. Vanuit deze vestiging voorzien wij heel Nederland van materialen op maat. Van kleine zelfstandige tot grote bedrijven, iedereen is bij ons welkom.

Wij hechten veel waarde aan details, advies op maat en gaan altijd voor een langdurige relatie. Zinkland biedt een compleet pakket producten en diensten aan in metaalbewerking. Met alle technieken onder een dak hebben wij voor elke vraag een oplossing. Deze flexibele instelling zorgt ervoor dat we iedere dag weer o.a. installateurs, dakdekkers en bouwbedrijven van dienst mogen zijn. Ons team van vakmensen ziet het als een enorme uitdaging om uw opdracht met de hoogste aandacht te behandelen. Onze manier van werken stelt ons in staat om u real time inzicht te geven in het productieproces, maar ook om kleine orders snel en goedkoop te produceren.

Impressies

Waarom voor ons kiezen!

Zinkland vind het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Graag bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Bij iedere opdracht zetten wij ons 100% in, en gaan altijd voor een optimale klanttevredenheid. Al jaren staat Zinkland bekend om haar service, professionele kwaliteit, grote voorraad en scherpe prijzen!